Μπορεί μια υπηρεσία ενός δήμου και συγκεκριμένα η δημοτική αστυνομία να "μοιράζει" εκατοντάδες πρόστιμα καθημερινά στους δημότες για παραβάσεις, ενώ την ίδια στιγμή κάποια άλλη υπηρεσία του ίδιου δήμου να ... διαπράττει τις ίδιες παραβάσεις;;

Είναι προφανές ότι στον δήμο Ηρακλείου είναι απολύτως φυσιολογικό το φαινόμενο, όπως μπορείτε να διακρίνετε στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αριστείδης Αθανασάκης, προτρέποντας μάλιστα τη δημοτική αρχή να ελέγχει πρώτα τα του οίκου της και μετά τους δημότες!

Στην εικόνα μπορείτε να παρατηρήσετε ένα όχημα του δήμου Ηρακλείου να έχει παρκάρει παράνομα στο πεζοδρόμιο στην διασταύρωση Πλατείας Κορνάρου και Έβανς, ενώ την ίδια στιγμή μάλιστα μια γυναίκα με το παιδί της μέσα στο καροτσάκι ετοιμάζεται να διασχίσει το δύσβατο πεζοδρόμιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι ούτε μεμονωμένο, ούτε περιστασιακό!

Απόδειξη, η εικόνα που είχε στείλει αναγνώστης στο flashnews.gr στις 19/2, με ένα όχημα της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου να έχει παρκάρει στον πεζόδρομο στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου!

Κ.Σ. - Γ.Ρ.