Ένας από τους πρωταγωνιστές (και) της φετινής πορείας του Κισσαμικού ήταν ο Γιώργος Λαζαρίδης, που όπως και στην Καλλιθέα, έτσι και στα επόμενα ματς δεν θα αγωνιστεί.

Ο πολύπειρος και χαρισματικός γκολκίπερ, που είναι και αρχηγός του "δελφινιού", υποβλήθηκε σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο Κισσαμικός μέσω ανακοίνωσης του εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του:

Σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας και “φύλακας-άγγελος” της εστίας του Κισσαμικού, Γιώργος Λαζαρίδης.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού του εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Η προπόνηση της Πέμπτης

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Κισσαμικού εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή (16/05, 16:00).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε προθέρμανση, τελειώματα φάσεων και αρκετή τακτική.

Ενημέρωση για τις δοκιμές

Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει στον Κισσαμικό, αλλά τη Δευτέρα (16/05) δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν κανονικά Τρίτη και Τετάρτη και από τη μεθεπόμενη εβδομάδα τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.