Ένας από τους πρωταγωνιστές (και) της φετινής πορείας του Κισσαμικού ήταν ο Γιώργος Λαζαρίδης, που όπως και στην Καλλιθέα, έτσι και στα επόμενα ματς δεν θα αγωνιστεί.

Ο πολύπειρος και χαρισματικός γκολκίπερ, που είναι και αρχηγός του “δελφινιού”, υποβλήθηκε σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο Κισσαμικός μέσω ανακοίνωσης του εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του:

Σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας και “φύλακας-άγγελος” της εστίας του Κισσαμικού, Γιώργος Λαζαρίδης.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού του εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Η προπόνηση της Πέμπτης

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Κισσαμικού εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή (16/05, 16:00).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε προθέρμανση, τελειώματα φάσεων και αρκετή τακτική.

Ενημέρωση για τις δοκιμές

Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει στον Κισσαμικό, αλλά τη Δευτέρα (16/05) δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν κανονικά Τρίτη και Τετάρτη και από τη μεθεπόμενη εβδομάδα τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook