Ένα νέο σεμινάριο που  θα βοηθήσει στην οργάνωση αποθήκης και διανομής  των επιχειρήσεων, καθώς και στην ανάδειξη του ρόλου των υπόλοιπων τμημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία της αποθήκης και της διανομής, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη logistics, στο προσωπικό μεταφορικών γραφείων  και υπεύθυνους  αποθηκών, στο  προσωπικό της αποθήκης και της διανομής, σε χειριστές Κλαρκ ή ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων, σε  στελέχη πληροφορικής, προμηθειών και σε όσους κρίνουν την αναγκαιότητα κατανόησης της αλληλεπίδρασης της διαχείρισης αποθεμάτων και λειτουργίας της αποθήκης σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι  η παρουσίαση και ενημέρωση μεθοδολογιών  και τεχνολογίας στην οργάνωση αποθήκης και διανομής  των επιχειρήσεων, καθώς και τη σχέση του Logistics με τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης. Επίσης παρουσιάζει το νέο ρόλο του logistician όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσεις, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις του επαγγελματικού ρόλου του.

Θεματικές Ενότητες :

Τι είναι logistics
Οργάνωση Logistics Επιχειρήσεων
Αποθήκη Παραλαβές
Αγορές ERP
Ασφάλεια-Μέσα Διανομής
Διοίκηση Ομάδα.

Διάρκεια σεμιναρίου: Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 28 ώρες και θα διεξαχθεί Δευτέρα 23/05 ώρα 17.30-21.30, Τετάρτη 25/05 ώρα 17.30-21.30, Σάββατο 28/05 ώρα 09.00-14.00, Σάββατο 04/06 ώρα 09.00-14.00, Σάββατο 11/06 ώρα 09.00-14.00.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 15.00- 17.00.

Αίτηση μπορείτε να κάνετε εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/281-seminario-logistics-irakleio

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου και Αρχιμήδους 1. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 130 ευρώ ανά συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί από την εισφορά του 0,24 (ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΑΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ)  από τις επιχειρήσεις.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο: 2810302730 . e-mail: [email protected]  web: www.katartisi.gr  fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Εισηγητής: Νεκτάριος Κανακαράκης. Διετέλεσε υπεύθυνος Logistics της ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕΒΕ, μιας εκ των μεγαλυτέρων υπερσύγχρονων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων ξηρού και ψυχομένου φορτίου στην Κρήτη. Είναι επίσης Πρόεδρος ΔΣ  της Κρητικής Εταιρίας Logistics. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει παρακολουθήσει μακροχρόνια μεταπτυχιακά προγράμματα στην Δ/ση Επιχειρήσεων και logistics Management.Κάτοχος πτυχίων ΜICROSOFT, διαθέτει τεράστια επαγγελματική εμπειρία σε θέματα διαχείρισης logistics στην αποθήκευση και στη βέλτιστη περισυλλογή παραγγελιών-ανατροφοδοσιών. Έχει εργασθεί σε διευθυντικές θέσεις εμπορικών εταιρειών στο Ηράκλειο. Είναι συνεργαζόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και εισηγητής σε ημερίδες Logistics στην Ελλάδα.