Το ξενοδοχείο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa στην Ελούντα της Κρήτης συμπεριλαμβάνεται στο Conde Nast Traveler Gold List 2013. Tο Conde Nast Traveler Gold List αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στο χώρο του τουρισμού. Φέτος 47,000 αναγνώστες του Conde Nast Traveler, ένα γκρουπ ταξιδιωτών με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, επέλεξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για να συμπεριληφθούν στην πολυπόθητη Χρυσή Λίστα.

Οι αναγνώστες του αμερικανικού Conde Nast Traveler είχαν τιμήσει το Blue Palace Resort and Spa νωρίτερα αφού το ανέδειξαν στην 4η θέση των 15 καλύτερων resorts στην Ευρώπη στα 2012 Conde Nast Traveler Readers Choice Awards. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Conde Nast Traveler “Κάθε ξενοδοχείο στην λίστα έχει ελεγχθεί και προταθεί από τους αναγνώστες μας… Το Gold List αντιπροσωπεύει σε παγκόσμιο επίπεδο την πραγματική ποιότητα.» Το Blue Palace Resort and Spa είναι ένα από τα τρία ελληνικά ξενοδοχεία που συμπεριελήφθησαν στο Conde Nast Traveler Gold List 2013.

Η Αγάπη Σμπώκου, director of sales and marketing του Blue Palace Resort and Spa δήλωσε “Είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή διάκριση που έδωσαν οι αναγνώστες του Conde Nast Traveler στο Blue Palace Resort and Spa. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και ανανεώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες”.

Εκτός από τις δύο διακρίσεις απο το αμερικανικό Conde Nast Traveler, το Blue Palace Resort and Spa είχε επίσης βραβευθεί στις 6 Οκτωβρίου, 2012 στα διεθνή βραβεία World Travel Awards στην κατηγορία Leading Spa Resort in Greece. Τα World Travel Awards, που απονέμονται από το 1993, ανακηρύσσουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bluepalace.gr ή επικοινωνήστε με το τμήμα Sales & Marketing τηλεφωνικά στο 210 3633551 ή μέσω email στο [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook