Με 2 Χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο επέστρεψε η αποστολή του ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ από το 5ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim & Liu

Οι αγώνες διεξάχθησαν στην Αθήνα στις 13-15 Μαΐου στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Ο σύλλογος συμμετείχε με 5 αθλητές στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων 2005-06 όπου οι αγώνες ήταν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες.
1η θέση κατέκτησε η Κατσούλη Μαρία στη κατηγορία -30κ.2005 ύστερα από εντυπωσιακούς αγώνες, ο Παλιουργιώτης Γιώργος στη κατηγορία -49κ.2005, και 2η θέση η Τζανίδη Γεωργία.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Βούτας Στέφανος που πέρασε τον πρώτο αγώνα αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια, καθώς και ο Ζωγραφίδης Αλέξανδρος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα.

Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε πως το Ταεκβοντο είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που εξελίσσεται συνεχώς, το επίπεδο των αθλητών είναι υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την επιτυχία τους, στους διοργανωτές, καθώς και σε όλους τους αθλητές και προπονητές.

Τo αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ. Το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν τα 1.500 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, σε συνδυασμό με τις πολλές και πρωτοποριακές -για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο- επιδείξεις, προκάλεσαν τον θαυμασμό των εκατοντάδων θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αλλά και του ελληνικού ταεκβοντό, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις Γονέα-Παδιού (ΠΟΥΜΣΕ), αγωνιστικού 5 εναντίον 5, επίδειξη ΠΟΥΜΣΕ από το προπονητικό κλιμάκιο της ΕΤΑΝΕ, Hapkido, παράσταση μικρών αθλητών με θέμα το bullying, ενώ για ακόμη μία φορά την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές με σύνδρομο Down μέσω μιας ιδιαίτερα απολαυστικής επίδειξης

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter – Χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ – διαμορφώσεις ες. & εξ..χώρων ΜΟΡΦΗ – Οικοδομικές εργασίες ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook