Σήμερα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου κ. Αντωνακάκη Ελευθέριου και του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Στην συνάντηση αναλύθηκαν τα χρόνια Προβλήματα της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, με τον Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει για άλλη μια φορά την αρωγή του στις προσπάθειες των Επιχειρηματιών της ΒΙΠΕ.

Ο κ. Αντωνακάκης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την Ίδρυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) και την ενεργή συμμετοχή του ΣΕΒΠΗ σε αυτό.

Ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και σε αυτήν τηνπροσπάθεια.

Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που άπτονται και της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, με την εγκατάλειψη της ΒΙΠΕ να αποτελεί σημαία για τον ΣΕΒΠΗ.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα δημιουργίας Κυκλοφοριακής Μελέτης της ΒΙΠΕ, η οποία βρίσκεται  σε τελικό στάδιο, με τον Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει σίγουρος για την έγκαιρη διευθέτηση του Θέματος. Το θέμα της προσωρινής Εξόδου του ΒΟΑΚ από την ΒΙΠΕ στην περιοχή της Πρασσάς, τέθηκε από τον Πρόεδρο κ. Αντωνακάκη τονίζοντας ότι κλείνετε μια βασική έξοδος της ΒΙΠΕ Ηρακλείου προς τον ΒΟΑΚ. Το θέμα θα εξεταστεί εκ νέου σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του κ. Κουκιαδάκη, και παράλληλα θα γίνει και αυτοψία, με υπηρεσιακούς παράγοντες
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook