Οι συμμαθητές του αναρωτιούνται “γιατί” – Ανακοίνωση του σχολείου για τον χαμό του νεαρού μαθητή

​Στο πένθος έχει βυθιστεί η μαθητική κοινότητα και όχι μόνο στο Ρέθυμνο από τον ξαφνικό χαμό του 16χρονου Βαλεντίνου. Ο μαθητής της Α’ Λυκείου άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη ενώ ήταν στην παραλία με τους φίλους του. Τραγική ειρωνεία; Οι φίλοι του δεν κατάλαβαν ότι ο άτυχος νεαρός είχε πεθάνει και νόμιζαν ότι κοιμόταν! Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί έπαθαν σοκ. Δυστυχώς όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που κλήθηκε αλλά και ο πατέρας του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Οι φίλοι και συμμαθητές του, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑ.Λ Ρεθύμνου, καταρρακωμένοι αναρωτιούνται «γιατί» μη μπορώντας να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν  ο φίλος τους να έφυγε τόσο ξαφνικά.

Σε ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ρεθύμνου σημειώνεται

«Το σχολείο μας, στις 17/05/2016 έγινε πιο φτωχό γιατί ένα από τα παιδιά του δεν μπορεί πια να είναι μαζί μας…

Ο Βαλεντίνος Χεμπάι πέθανε ξαφνικά αφήνοντας ορφανούς τους γονείς του, τον αδελφό του και όλους όσοι τον αγάπησαν στη σύντομη ζωή του.

Ο Βαλεντίνος φοιτούσε στην Α’ τάξη του σχολείου μας και είχε πολλούς φίλους οι οποίοι καταρρακωμένοι αναρωτιούνται «γιατί» μη μπορώντας να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν  ο φίλος τους με τον οποίο όλη τη χρονιά έκαναν παρέα αλλά και το πρωί της Τρίτης πέρασαν ευχάριστες ώρες μαζί, δεν είναι πια κοντά τους…

Ο Βαλεντίνος «έφυγε» χαρούμενος σε μια γελαστή και ευχάριστη παρέα αλλά οι καρδιές όλων μας γέμισαν με θλίψη και πόνο, συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Ο σύλλογος του σχολείου μας αποφάσισε τη μεταφορά της εξεταστικής διαδικασίας της ημέρας  για την Α΄ Λυκείου, σεβόμενος τη μνήμη του και τη ψυχική οδύνη των συμμαθητών του,  καθώς και τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού αντί στεφάνου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook