Πέντε άτομα συνέλαβαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ χθες στο Ηράκλειο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, εντόπισαν 51χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε κατάστημα που διατηρεί η 51χρονη γυναίκα από κοινού με έναν 55χρονο, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μαχαίρι.

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν το απόγευμα με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε τρία ακόμη άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην 39χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερείτο απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.

Από την αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο ο 24χρονος προμήθευσε την 39χρονη την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης και μέρος των ναρκωτικών δισκίων, ο οποίος και συνελήφθη.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 36χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 79 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και μεταλλικός τρίφτης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook