Το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε ο Κισσαμικός από την Κέρκυρα, που εξασφάλισε τον τίτλο στη Football League, αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του στο πρωτάθλημα!

Οι Φαίακες είχαν το κίνητρο της νίκης για την εξασφάλιση του τίτλου και η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν μπόρεσε να τους χαλάσει τη φιέστα!

Μόλις στο 10’ ο Ανδρεόπουλος έδωσε σκορ στην αναμέτρηση, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε από νωρίς, με πέναλτι του Κόντου στο 32’. Η παράβαση είχε δοθεί για χέρι του Τζημογιάννη.

Ο Κισσαμικός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 35’ με τον Αυγενικού που βγήκε μόνος απέναντι στον Αραμπατζή αλλά αντί να τελειώσει τη φάση προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αποφύγει τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τους Σαπαλίδη (51’) και Μάντζη (60’) να έχουν δύο άστοχα σουτ, ενώ για τους γηπεδούχους απείλησε ο Σουάνης στο 56’.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας)-Καραλής (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Χιντζίδης, Ανδρεόπουλος (85’ Καραγιαννίδης), Κόντος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος, Σουάνης (81’ Ζουμπουλάκης), Μπαλντοβαλίεφ (69’ Ντουαλά).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σμίλτος (68’ Μάνιας), Ενγκουέμ, Αυγενικού, Ποκόνγκ (75’ Βλάχος), Σαπαλιδης (85’ Τσικουδάκης), Μάντζης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook