Δείτε τον παρουσιαστή έκπληξη, τα happenigs αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Η ώρα για το 1ο HOLI FEST CHANIA πλησιάζει και σιγά-σιγά συμπληρώνεται το πάζλ του πιο τρελού πάρτι του καλοκαιριού. 

Και επειδή η παρουσίαση μιας τέτοιας εκδήλωσης, δεν είναι εύκολη υπόθεση, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να μας αποζημιώσουν με τον πιο κατάλληλο. Τον γνωστό σε όλους μας και ανατρεπτικό, Sava Bouboura.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να χρωματίσουμε τον ουρανό των Χανίων…

Lets get colored at HOLI FEST CHANIA II SAT.11JUNE II ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Line up του Holi Fest απαρτίζουν το νεανικό pop συγκρότημα REC, αλλά και μερικοί από τους καλύτερους djs του νησιού. Andreasondecks, Bob Dk, Dino Romeo, Alex Moumouris, αλλά και ο dj του Sex me Up Party του Akanthus, Dj Doc. Εσυ θα το αντέξεις?

Ακροβάτες, χορευτές, sky dancers και πολλά ακόμα happenings υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 11 Ιουνίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και η πρώτη συντονισμένη ρίψη χρωμάτων θα γίνει στις 18.30. Φορέστε ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και οπλιστείτε με τη καλύτερη διάθεση για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με το πιο χρωματιστό τρόπο.

Από τα σημεία προπώλησης θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας έναντι της τιμής των 5 ευρώ (με ένα χρώμα).Η τιμή θα ισχύσει από την Τετάρτη 11.5 έως το Σάββατο 21/5. Στην είσοδο θα είναι έναντι της τιμής των 8 ευρώ(με ένα χρώμα).

Σημεία προπώλησης: Αρωματοπωλείο: “Το Σπίτι Του Αρώματος” (Μυλωνογιάννη 22) & την καφετέρια “Just Veronesi” (Επισκόπου Χρυσάνθου 28).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε

fb: Holi Fest Crete / twitter: Holi_Fest / instagram: holi_fest_crete

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook