Την Κυριακή 22 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Grant, στην Οδό Εμμανουήλ Παχλά 118 στα Περιβόλια.

Πρόκειται για ένα ορόσημο στην πορεία της Grant, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2000, ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών, εξελίχθηκε σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Επιπέδου 2 το 2013 και πιστοποιήθηκε ως Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.ΙΕΚ) το 2014, για να φτάσει σήμερα να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σχολές ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κρήτη.  

Μαζί με τη Grant μεγάλωσαν τα όνειρα των σπουδαστών. Οι νέες εγκαταστάσεις ήταν το επόμενο φυσικό βήμα σε μια σταθερά ανοδική πορεία 16 ετών που χαρακτηρίστηκε από πολλή δουλειά.

Οι εγγραφές για τα νέο ακαδημαϊκό έτος έχουν ξεκινήσει!

Εμμ. Παχλά 118 & Κωνσταντινουπόλεως 34

Τηλ. Επικ. 2831035588 & 2831058503

Όπως σημειώνει η διοίκηση της Grant,  για αυτό, έχουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους σπουδαστές για την δημιουργική πνοή τους, τους εισηγητές για την σκληρή δουλειά τους, τους συνεργάτες μας για την αφοσίωση και την πίστη τους σε εμάς. 

Όλη αυτή η μαγιά τώρα επενδύεται ξανά πίσω σε εσάς.     

Εδώ, στις νέες εγκαταστάσεις της Grant, στεγάζεται το ΙΙΕΚ Grant, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ανώτερο επίπεδο σπουδών με κρατική πιστοποίηση και διεθνή αναγνώριση. 

Εδώ, στεγάζεται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ Επιπέδου 2) Grant, που δημιουργήθηκε με σκοπό τη διαρκή εκπαίδευση ενηλίκων. 
Εδώ, στεγάζονται οι 7 ξεχωριστές Σχολές της Grant, στις οποίες σήμερα φοιτούν πάνω από 300 σπουδαστές και υλοποιούνται πάνω από 25 προγράμματα εκπαίδευσης (I.IEK και ΚΔΒΜ):

•    Σχολή Διοίκησης (Business School)
•    Γαστρονομική Σχολή (Culinary School)
•    Τουριστική Σχολή (Τourism School) 
•    Σχολή Ιατρικών Επαγγελμάτων (Μedical School)
•    Σχολή Αγροτικών Επαγγελμάτων (Agrotica School)
•    Σχολή Πληροφορικής (Computer School)
•    Σχολή Ξένων Γλωσσών (Language School) 

Εδώ, στεγάζεται η νέα εποχή της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο. 

Εδώ, θα στεγαστούν τα όνειρα των σπουδαστών μας”.  

Η Διεύθυνση της σχολής, ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ Ευγένιο για την παρουσία του και την προσφορά του στην Βιβλιοθήκη της Σχολής μας. Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης του τόπου μας η GRANT προσέφερε την πρώτη εγγραφή του Ι.ΙΕΚ «Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικές Περιηγήσεις» ως χορηγία στη Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για να την αξιοποιήσουν όπως εκείνοι κρίνουν σωστά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό
Την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού- Τουρισμού κα Πέπη Μπιρλιράκη 
Τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου κ.  Τάσο Παπαδουράκη
Τους Αγαπητούς γονείς και σπουδαστές μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook