Μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό εύρημα βρέθηκε η Έρικα Κάρνερ, ιδιοκτήτρια έπαυλης στο Σαν Φρανσίσκο, όταν εργάτες στους οποίους είχε αναθέσει την ανακαίνιση του σπιτιού όπου είχε περάσει τα παιδικά της χρόνια, βρήκαν κάτω από το γκαράζ θαμμένο ένα μικρό φέρετρο.

Το φέρετρο υπολογίζεται πως είναι «ηλικίας» 145 ετών. Μέσα σε αυτό ήταν ένα μουμιοποιημένο κοριτσάκι περίπου 3 ετών, να κρατά ένα τριαντάφυλλο στο χέρι. Τα μαλλιά του ήταν μακριά και ξανθά, το δέρμα του ήταν διατηρημένο, όπως επίσης και τα νύχια.

Οι ειδικοί θεωρούν πως το κορίτσι ήταν θαμμένο μαζί με ακόμη 30.000 άτομα στο παλιό νεκροταφείο της πόλης, το Odd Fellows. Το κοιμητήριο λειτούργησε για 30 έτη, μέχρι που έκλεισε το 1890. Έτσι, η πόλη ανέλαβε τη μεταφορά των νεκρών στο Colma. Όμως, όπως όλα δείχνουν κάποιοι έμειναν… πίσω, όπως και το φέρετρο του μικρού παιδιού, το οποίο οι κόρες της ιδιοκτήτριας το ονόμασαν Μιράντα.

Η πόλη αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες της Μιράντας η οποία ανακαλύφθηκε στις 9 Μαΐου. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, υπεύθυνοι για την ταφή ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Όμως, όταν η Κάρνερ προσπάθησε να την θάψει ξανά, την κάλεσαν να βρει το πιστοποιητικό θανάτου της άγνωστης σε αυτήν νεκρή, ενώ την ίδια ώρα, τα έξοδα για τη συντήρηση της Μιράντας στο ψυγείο ήταν δυσθεώρητα και κυμαίνονταν από 7.000 έως 22.000 δολάρια. Τελικά, μια ΜΚΟ έχει αναλάβει όλες τις διαδικασίες για να βρει μέσω εργατσηριακών εξετάσεων την οικογένειά της και κατά συνέπεια το πιστοποιητικό θανάτου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook