Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας επισκέφτηκαν ο Βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης και ο Βουλευτής Επικρατείας και Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, Ηλίας Μόσιαλος.

Οι δύο πολιτικοί συζήτησαν με την Διοίκηση του ΙΤΕ για τα προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του, ενώ δεν παρέλειψαν να επαινέσουν την σημαντική συμβολή του Ινστιτούτου στην καινοτομία και στην έρευνα.

Επιπλέον, οι κ.κ. Παρασύρης και Μόσιαλος τόνισαν ότι είναι αρωγοί στα ζητήματα που τους έθεσαν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του ΙΤΕ τονίζοντας ότι από την πλευρά τους, θα πράξουν ότι είναι δυνατό στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Στην συνέχεια, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, στη διάρκεια της οποίας αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τα αιτήματα του ιατρικού κόσμου, υποσχόμενοι να μεσολαβήσουν προς την εξεύρεση συναινετικών λύσεων.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο επαφών, οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπου ενημερώθηκαν για την εξαιρετική και εν μέρει πρωτοποριακή δουλειά που γίνεται στο πλαίσιο της λειτουργίας της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook