Σε «τοίχο» έχουν πέσει οι έρευνες των αξιωματικών της Ελληνικής αστυνομίας σχετικά με το άτομο που δολοφόνησε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτη στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον «δράκο» στο υπόγειο γκαράζ προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις του και αν θα «έσπαγε» στο σημείο της δολοφονίας. Οι αντιδράσεις του όμως ήταν απολύτως αδιάφορες ενώ έδειχνε να μην γνωρίζει τον χώρο, ούτε να μπορεί να προσανατολιστεί μέσα σε αυτόν.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να είναι 100% σίγουρο αν ο 30χρονος «δράκος» είχε εμπλοκή στην δολοφονία. Οι αστυνομικοί πλέον αρχίζουν να εξετάζουν το σενάριο να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας μανιακός δολοφόνος με «αρρωστημένα σεξουαλικά κίνητρα» και ανησυχούν μήπως ξαναχτυπήσει εντός του προσεχούς διαστήματος.

Αυτό που πρακτικά φοβούνται οι αστυνομικοί είναι η ύπαρξη ενός νέου «serial killer» που θεωρεί πως είναι «άτρωτος» μετά την πρώτη του επίθεση στην οποία δεν άφησε αποτυπώματα, άρα δεν μπορεί να εντοπιστεί από την αστυνομία και θα δοκιμάσει και άλλες επιθέσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook