Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών με τους “κυανέρυθρους”.

Ο 26χρονος γκολκίπερ, που τίμησε για μιάμιση σεζόν τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά, έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λαρισαίος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας και έπαιξε ακόμα σε Ιωνικό, Δόξα Δράμας και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Τον Ιανουάριο του 2013 η διοίκηση Λαγομιτζή τον έφερε στον ΑΟΧ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας (14 συμμετοχές) στη Football League έπειτα από 30 περίπου χρόνια. Οι εμφανίσεις του με τον ΑΟΧ στη Football League τη σεζόν 2013-2014 (35 στο πρωτάθλημα-3 στο Κύπελλο) αποτέλεσαν το… εισιτήριο για τα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης. Στους Αρκάδες σε δύο σεζόν είχε συνολικά 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 11 στο Κύπελλο Ελλάδας και 10 στο Europa League.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Ο 26χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.

Τον παίχτη καλωσόρισε στην οικογένεια του Πανιωνίου ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του μετά το “διαζύγιο” με τον Αστέρα:

«Ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου έκλεισε. Στην Τρίπολη βρέθηκα για δυο χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα δέθηκα τόσο με την πόλη όσο και την ομάδα. Ο Αστέρας είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και στο διάστημα παρουσίας μου στην ομάδα, είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο δίπλα σε εξαιρετικούς επαγγελματίες.
 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε κοντά μου στα εύκολα και τα δύσκολα, όπως την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ που φρόντισε να μην λείψει τίποτα όλο αυτό το διάστημα σε μένα και τους συμπαίκτες μου. Είμαι σίγουρος πως ο Αστέρας από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στις θέσεις που μας έχει συνηθίσει.
 

Πλέον κοιτάω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει πάντα στον Αστέρα».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook