Τελευταία ενημέρωση  1:20

Στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης θα έληγε κανονικά η 48ωρη απεργία των ταξιτζήδων, που ξεκίνησε στις 5 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ιδιοκτήτες και οδηγοί αποφάσισαν την παράτασή της μέχρι την Παρασκευή.

Στο Ηράκλειο οι ιδιοικτήτες των ταξί απέκλεισαν απο το πρωί το αεροδρόμιο Ηρακλείου, με αποτέλεσμα οσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν η φθάνουν στο Ηράκλειο, να διανύουν μια αποσταση περίπου 600 μέτρων,  κουβαλώντας τις αποσκευές τους,  με τα πόδια. Οι απεργοί πάντως εξυπηρετούν με τα δικά τους αυτοκίνητα όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα η έχουν μαζί τους μικρά παιδιά.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου στο Ηράκλειο κας Φανή Δαμβουνέλη ότι δεν είναι και η καλύτερη εικόνα των \”προσφύγων\” τουριστών, που σέρνουν τις βαλίτσες τους για χιλιόμετρα από και προς το κτίριο του αεροδρομίου εξέφρρασε τον προβληματισμό της για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο από την κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί.

Στο Ρέθυμνο οι ιδιοκτήτες των ταξί,  από το πρωί έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, ενώ στο Ηράκλειο από νωρίς το πρωί οι απεργοί συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή, αυτή είναι καθολική, ενώ ακόμα δε έχει ξεκαθαριστεί το αν η απεργία συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες  καθώς για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποιο νεώτερο σχετικά με ενδεχόμενη συνάντηση των απεργών με τον Υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook