Στόχος αγνώστων έγινε για ακόμη μια φορά η οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ομάδα αγνώστων επιτέθηκε πετώντας πέτρες, χωρίς να προκαλέσει ζημιές στο σπίτι.

Ωστόσο, ζημιές υπέστησαν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κοντινή απόσταση, ενώ στο χέρι τραυματίστηκε ο αστυνομικός φρουρός του υπουργού Επικρατείας.

Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης, ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται, είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε: 

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν, καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου δήλωσε σχετικά με τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού: «Οι απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης κυβερνητικών στελεχών και γενικά πολιτικών προσώπων, όπως η τρίτη κατά σειρά επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, είναι αποκρουστικές και απαράδεκτες ενέργειες σε μια Δημοκρατία. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τις καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τα σχέδια των όποιων φυσικών και ηθικών αυτουργών θα πέσουν στο κενό».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε: «H επίθεση στην οικία του κ. Φλαμπουράρη, είναι απολύτως καταδικαστέα. Σταθεροί στις θέσεις μας, καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Η Ένωση Κεντρώων αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Καταδικάζουμε την επίθεση στην οικία του κ. Φλαμπουράρη. Κάθε τέτοια πράξη δεν προάγει την δημοκρατία. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες προς οποιονδήποτε πολίτη».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook