Ο Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και Αναπληρωτής Προϊσταμένου Επιτελείου & Επόπτης Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών παρουσιάζει στα Χανιά, τα βιβλία του με τίτλους «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου».

«Φως» σε θέματα διαδικτύου θα δώσει ο Μανώλης Σφακιανάκης στην Παρουσίαση –  Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 21:00, στο ιστορικό καφέ «Κήπος», στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ αποτυπώνει όσο πιο απλά γίνεται, την εικοσαετή και πλέον εμπειρία του από τον κόσμο του διαδικτύου, στα βιβλία του “Ο Κώδικας του Διαδικτύου” και “Τα κλειδιά του Διαδικτύου”, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας για τις πραγματικές διαστάσεις του διαδικτύου, τα μυστικά που κρύβει, τους κώδικες της ψηφιακής εποχής, τα κλειδιά που οδηγούν στα μυστικά του, καθώς και τα όρια της χρήσης του.  

Η δημοσιογράφος του MEGA TV κα. Ελένη Λαζάρου θα συντονίσει την παρουσίαση – συζήτηση, στην οποία θα  συμμετέχουν επίσης πέραν του συγγραφέως και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννης Δασκαλάκης. Στη συζήτηση συμμετέχει επίσης σχολιάζοντας και η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” κα. Μαρία Μυστακίδου.  

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εκδόσεις All About Internet και το Σύνδεσμο Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (www.ehica.eu), ενώ το Ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ- The Heart City Hotel, υποστηρίζει την εκδήλωση ως Χορηγός Φιλοξενίας.