Τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του 35χρονου Αιγύπτιου Αλές Μοχάμεντ, που έπεσε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους με δυο σφαίρες απο όπλο Τοκάρεφ, αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες κλιμάκιο της ασφάλειας πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ερεσού και εντόπισαν μια χατζάρα, ένα 9αρι πιστόλι και πολλές κάρτες sim.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν δύο σενάρια για την δολοφονία του 35χρονου, που είχε «πλούσιο» βιογραφικό σε υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και συμπλοκές.

Το πρώτο είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών, άλλωστε ο Χαμπίμπι, ήταν απο τους πλέον γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Το δεύτερο είναι αυτό που θέλει ομάδα αντιεξουσιαστών που στο παρελθόν είχαν επισημάνει πως «απο την στιγμή που η αστυνομία δεν κάνει κάτι για τα ναρκωτικά, θα αναλάβουμε δράση εμείς» να πέρασε απο τα λόγια στις πράξεις και να ξεκίνησε επιχείρηση εκκαθάρισης των εμπόρων ναρκωτικών απο την πλατεία.

Ο Χαμπίμπι, είχε στην κατοχή του και δυο κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν ρυθμισμένα στα Αραβικά και οι αστυνομικοί τα έχουν μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα. 

Στο σπίτι του 35χρονου υπήρχαν πολλές σημειώσεις στα Αραβικά τις οποίες επίσης έχουν παραλάβει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ενώ δεν αποκλείεται να διατηρούσε και άλλα διαμερίσματα μέσα στα οποία έκρυβε ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook