Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε ομάδες των Χανίων, ο Ηλίας Βαττής και ο Χρήστος Καρτσαμπάς, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καρμιώτισσα.

Στη “νεοφώτιστη” της Α’ Κατηγορίας Κύπρου θα συναντήσουν τον πρώην αρχηγό του Κισσαμικού Γιάννη Ταραλίδη κι ενδεχομένως, αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, και τον νεαρό Μιχαλανδρέα Νύκταρη, που πήρε αρκετές εμπειρίες φέτος με τη φανέλα του ΑΟΧ.

Ο Βαττής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Κισσαμικό, ειδικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ ο Καρτσαμπάς ήταν βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής του ΑΟΧ.

Οι ανακοινώσεις της Καρμιώτισσας:

Για Βαττή:

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Κύπριο επιθετικό ποδοσφαιριστή ΗΛΙΑ ΒΑΤΤΗ.

Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου του 1986 διετέλεσε διεθνής με την εθνική Κύπρου και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ με 25 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία με τον Κυριάκο Ξιαρή μέλος του Δ. Σ. του Σωματείου.

Για Καρτσαμπά:

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΡΤΣΑΜΠΑ.

Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1990 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με 24 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία μαζί με τον με το παράγοντα του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου Δημήτρη Βραχίμη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook