Ένα ματς που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πρωτάθλημα της football league 2 έγινε χθες (30/1) στη Χερσόνησο σύμφωνα με τον Άγγελο Βαρδάκη.

Η αναμέτρηση της Χερσονήσου με τη Ρόδου έληξε 1-1, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο πεντάλεπτο, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ματς οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν χωρίς σκοπιμότητες. Κάτι που σχολίασε και ο τεχνικός της Ηρακλειώτικης ομάδας Άγγελος Βαρδάκης.
«Ήταν ένα ματς που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη Γ΄ Εθνική. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιξε συντηρητικά. Απεναντίας, το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό. Και εμείς και η Ρόδος θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πάνω από δύο τέρματα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν».

Ο τεχνικός των Κρητικών θα περιμένει μέσα στη βδομάδα τον Μανώλη Χαλκιαδάκη, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο παίκτης θα είναι έτοιμος για το ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Στο μεταξύ, σήμερα (31/1) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Μπερκή και Ανδρέου. Προέκυψε πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα της ομάδας και για αυτό δεν έχουν ανακοινωθεί. Πάντως, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την ΠΑΕ, ώστε το θέμα να λυθεί σήμερα και έτσι να τελειώσουν και τυπικά οι δύο τελευταίες χρονικά μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook