Μπορεί η Καλλιθέα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο ΟΦΗ, κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο και συνάμα αγχωτικό διπλό στο Ελ Πάσο με 1- 0 που είναι σίγουρο πως θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας. Οι παίκτες της Κρητικής ομάδας έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό πέρα από τη νίκη, τότε είναι βέβαιο πως οι αντιδράσεις από τον κόσμο, έπειτα από την ήττα στην Καρδίτα, θα ήταν πολλές και άσχημες. Εν τέλει το γκολ του Κάλαϊτζιτς με την βοήθεια του Ζουμπουλάκη, έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα πόδια των παικτών του ΟΦΗ και μάλιστα θα μπορούσαν να κάνουν και τον 0-2 αν η μπάλα στην προσπάθεια του Ρούσεφ δεν σταματούσε στο δοκάρι. 

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο τεχνικός της Καλλιθέας Λουκάς Καραδήμος ξεκίνησε τον αγώνα με τον Τακίδη κάτω από τα δοκάρια, αριστερό τον Τζωρμπατζάκη, δεξιά τον Ζουμπουλάκη και στα στόπερ τους Κισκαμπάνη και Ηρακλή. Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Τεγούσης και Πινδώνης, ενώ ο Φαμπίνιο ήταν πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, αριστερά ο Μουρατίδη, δεξιά ο Σπυριδάκης και στην κορυφή τον Ντακόλ.
Από την άλλη πλευρά για τον ΟΦΗ, ο Αναστόπουλος έχει στο τέρμα τον Βεζυρίδη, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Γαλανόπουλο και τους Πίτσο – Χαριτωνίδη στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ οι Κατσικογιάννης και Κάλαϊτζιτς, και ο Ρούσεφ είχε αναλάβει την οργάνωση. Ο Αγρίρης ήταν δεξιά, ο νεοαποκτηθείς Τάντιτς αριστερά και στην κορυφή ο Γιακούμπου.
Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή φάση στο 8’ όταν ο Ρούσεφ εκτέλεσε το κόρνερ ο Χαριτωνίδης έκανε το σουτ, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας τη μπάλα. 
Στο 16’ ήρθε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Κάλαϊτζιτς με ένα δυνατό σουτ, βρίσκει τον Ζουμπουλάκη, αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα Τακίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 
Στο 30’ ή Καλλιθέα λίγο έλειψε να σκοράρει. Ο Μουρατίδης έκανε το φάουλ από δεξιά, ο Σπυριδάκης με κεφαλιά ψαράκι, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.
Στο 44’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Χαριτωνίδης έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Ρούσεφ έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστία του Τακίδη. 
Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο 86’, ο Αγρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ το οποίο πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Τακίδη. 
Καλλιθέα (Λ. Καραδήμος): Τακίδης, Ζουμπουλάκης, Κισκαμπάνης, Μουρατίδης (46\’ Ντιαλό), Τζωρμπατζάκης, Ηρακλής (76\’ Κατσαρός), Ντακόλ, Τεγούσης, Φαμπίνιο, Σπυριδάκης, Πινδώνης (46\’ Πλατέλας)
ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης , Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Πίτσος ,Χαριτωνίδης, Κατσικογιάννης (88\’ Βερόν) , Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ, Αγρίτης, Τάντιτς (58\’ Βλόνταρτσικ), Γιακούμπου (76\’ Παπουλής).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook