Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών για τα έργα στην Κρήτη και τη νέα παράταση για το αεροδρόμιο Καστελίου:

«Συνεχίζουν τα στελέχη της Κυβέρνησης να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.

Αφού χορτάσαμε από τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Σπίρτζη για τα … ανύπαρκτα έργα, αφού ακούμε συνεχώς για αναπτυξιακά έργα που δεν βλέπουμε από τον κ. Σταθάκη, τώρα απολαμβάνουμε και τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή!

Κατά την προχθεσινή επίσκεψή του στην Κρήτη, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δήλωσε ότι “… πιστεύουμε ως κυβέρνηση, πως όλες οι προσπάθειες που θα γίνουν από τα συναρμόδια υπουργεία θα φέρουν θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη στο νησί” κάνοντας αναφορά στον Βόρειο Οδικό ‘Αξονα και στο αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Για να διαψευσθεί στη συνέχεια και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος στις 16 Ιουνίου δήλωνε ότι οι δεσμευτικές προσφορές για το αεροδρόμιο Καστελίου θα κατατεθούν έως τέλος Ιουλίου! Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης είχε ήδη υπογράψει απόφαση παράτασης υποβολής προσφορών έως την 30η Σεπτεμβρίου!

Όμως, έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε! Μόνο παρατάσεις βλέπουμε! Ωραίες οι δηλώσεις, αλλά δυστυχώς, από μόνες τους δεν αρκούν για να γίνουν τα έργα! Απαιτούνται και πράξεις!

Ο Κρητικός λαός δεν αντέχει άλλο τον εμπαιγμό και την κοροϊδία!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook