Πραγματοποιήθηκε χθες 22 Ιουνίου 2016 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:

1.- Ενέκρινε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως εκθέτη αλλά και ως συνδιοργανωτή, της «5ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 1 – 7 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.
    Η Γιορτή Κρητικής Διατροφής διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο.
    Η Γιορτή αποτελεί άριστο συνδυασμό εκθεσιακού γεγονότος προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων και, συγχρόνως, διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων. 
    Η Γιορτή, σε κάθε διοργάνωσή της, προσελκύει τουρίστες και κατοίκους από άλλους Νομούς της Κρήτης, οι οποίοι διαπιστώνουν την ποιότητα των παρουσιαζομένων τοπικών προϊόντων με στόχο να τα προτιμούν στις αγορές τους. 

2.- Όρισε τους εκπροσώπου τους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαχείρισης CLLD/LEADER του ΑΚΟΜΜ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, ως εξής:
    α) Κων/νος Σπυριδάκης, ως τακτικός,
    β) Δημήτριος Περνιεντάκης, ως αναπληρωματικός.

3.- Ενέκρινε την επιχορήγηση, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, των πολιτιστικών εκδηλώσεων AMARI Green Festival που θα διοργανωθούν από φορείς του Αμαρίου, με επίκεντρο τη Σχολή Ασωμάτων, στις 21 – 23 Ιουλίου 2016, με στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, της τοπικής βιοποικιλότητας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

4.- Ενέκρινε την επιχορήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για συμμετοχή στα έξοδα τουριστικής προβολής του Ρεθύμνου, με την προσέλκυση αλλοδαπών επισκεπτών που μεταφέρονται στην Κρήτη, ως επιβάτες αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. 

5.- Ενέκρινε την επιχορήγηση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Εργοληπτών Ν. Ρεθύμνης, με το ποσό των 1.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του.-

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook