Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου  καλεί τα μέλη του στην  Έκτακτη  Γενική Συνέλευση του σωματείου, την Κυριακή 26/6 στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

“Το κλαδικό μας σωματείο μαζί με τους χιλιάδες εργαζόμενους στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ βάζουμε μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων και αγωνιστικά μπροστά σ’ αυτή την επίθεση της εργοδοσίας – κυβέρνησης απαντάμε με οργάνωση σε κάθε κατάστημα.

Οι εξελίξεις που δρομολογούνται στην επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ με το μπαράζ δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν αλλά και οι συζητήσεις μέσα στα καταστήματα απαιτούν από εμάς να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, σε ετοιμότητα, σε αγωνιστική διεκδίκηση.

Η εργοδοσία έχει σύμμαχο την σημερινή κυβέρνηση που νομοθέτησε τη ζούγκλα και την ονόμασε παράδεισο, την «δίκαιη ανάπτυξη» που θα οικοδομηθεί πάνω στην αύξηση της εκμετάλλευσης και τις εξαθλίωσης των εργαζόμενων.  Η εργοδοσία έχει επίσης σύμμαχο και την πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου που καλλιεργεί την αναποτελεσματικότητα των αγώνων, την απαξίωση τις συνδικαλιστικής δράσης. 

Με την στάση της έχει βοηθήσει  τα σχέδια της εργοδοσίας , από κοινού καλλιεργούν κλίμα αναμονής και εφησυχασμού στους εργαζόμενους.  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.  

Το διοικητικό  συμβούλιο  του  σωματείου μας  παίρνει  την πρωτοβουλία και καλεί  σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα:

«Ενημέρωση για τις εξελίξεις στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ & η απάντηση των εργαζομένων»

Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.  Κανένας εργαζόμενος να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!

Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή. Η μόνη απάντηση από την πλευρά μας είναι η οργάνωση της πάλης μέσα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε επιχείρηση.

Η παρουσία και η γνώμη σου είναι απαραίτητη

Ισχυροποιούμε το ταξικό σωματείο μας

οργανωνουμε την απαντηση μας

ολοι για έναν και ενας για ολους”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook