Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με συγχαρητήρια και ευχαριστίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια:

-Στην ΠΑΕ Πλατανιάς για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα Super League
-Στις ΠΑΕ Κισσαμικός και ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα Football League
-Στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που αντανακλά σε όλο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία
-Στον Άρη Βουκολιών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΧ
-Στον Κρ. Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών και στη Θύελλα Καλάθενων για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία
-Στον Νέο Ηρακλή Νεροκούρου 2014 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία. Στον Αστέρα Χαλέπας για την άνοδό του στη Β’ Κατηγορία. 
-Στην Α.Π. Σούδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Παίδων “Σχοινάς Τηλέμαχος” και στον Πλατανιά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων “Σχοινάς Τηλέμαχος”. 
-Στη Δόξα Παχιανών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων “Συγγελάκης Ιωάννης”.
-Στους πρωταθλητές των πρωταθλημάτων υποδομής, Νέο Κισσαμικό (Προπαίδες), Καλτσέτο (Τζούνιορ) και Μινώταυρο (Προτζούνιορ).

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Βούρβαχη και το υπόλοιπο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε ακόμα μία χρονιά και για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλό καλοκαίρι και επίτευξη των στόχων τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook