Αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση τα ξημερώματα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο των Χανίων όταν πιλότος αεροσκάφους των  Ισπανικών αερογραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαδρίτη – Σαντορίνη ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας προβλήματος στα υδραυλικά συστήματα του αεροσκάφους.

Το αεροπλανο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στον Αερολιμένα, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και με τους 150 επιβάτες να είναι καλά στην υγεία τους. Για λίγη ώρα, ο αεροδιάδρομος παρέμεινε κλειστός, ως ότου ολοκληρωθεί η ρυμούλκηση του αεροσκάφους, καθώς εξαιτίας του προβλήματος που παρουσίασε,  δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση του.

Οι 150 επιβάτες του αεροπλάνου της IBERIA θα παρέμεναν στο αεροδρόμιο Χανίων μέχρι να έρθει άλλο αεροσκάφος της εταιρείας για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Δείτε τα tweets επιβάτη της εταιρείας, ο οποίος περίμενε την πτήση στη Μαδρίτη και σε επικοινωνία με την εταιρεία ζητούσε να μάθει τι συμβαίνει με την καθυστέρηση. Στο τέλος, η εταιρεία απάντησε ότι η πτήση επαναπροωθήθηκε στο Αεροδρόμιο Χανίων λόγω τεχνικού περιστατικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook