Ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου με ανακοίνωσή του καλεί τους καταστηματάρχες του Ηρακλείου να λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου, καθώς στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Τέχνη καθ’ οδόν” που διοργανώνει ο δήμος Ηρακλείου αναμένεται αυξημένη κίνηση επισκεπτών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου αναφέρεται:

“Ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει από 30/06-03/07/2006 σειρά εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης με την επωνυμία ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν εικαστικές δράσεις σε τοίχους, μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις χειροτεχνίας, δρώμενα σε εμπορικούς δρόμους

Επειδή αφ’ ενός θέλουμε να υποστηρίξουμε τις εκδηλώσεις αυτές που προάγουν τον πολιτισμό και τον τουρισμό και αφ’ εταίρου επειδή λόγω των εκδηλώσεων θα υπάρχει αυξημένη κίνηση επισκεπτών, ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει :

Στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός των τειχών την Παρασκευή 1-7-2016 να παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων τους κατά 2 ώρες και να κλείσουν στις 11.00 το βράδυ, καθώς επίσης και το Σάββατο 2-7-2016 να το παρατείνουν έως 16.00

Τις ημέρες που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις οι επιχειρήσεις να κάνουν προσφορές στους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης.

Την Παρασκευή 1-7-2016 όπου το «Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών οργάνων» από 19.00 έως 21.00 θα κάνει καντάδα στους δρόμους της πόλης ξεκινώντας από την Ανδρόγεω και διαμέσου των οδών Ταγ. Τζουλάκη, Καλοκαιρινού, Πλ. Κορνάρου, 1821, Δικαιοσύνης, και Δαιδάλου θα καταλήξει ξανά στην Ανδρόγεω, όποιοι επιχειρηματίες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν κεράσματα στους κανταδόρους και στους περαστικούς. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου: http://www.heraklionculturalcity.gr”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook