Για απραξία σε όλους τους τομείς κατηγορεί την δημοτική αρχή Χανίων πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και νυν δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη.

Η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, σε δήλωσή της αναφέρει ότι έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ανάληψη καθηκόντων της δημοτικής αρχής, τα οποία όπως επισημαίνει έχουν πάει χαμένα λόγω αδράνειας, απραξίας και απουσία οράματος.

Στην δήλωσή της η κ. Αγγελάκη κατηγορεί την δημοτική αρχή ότι δεν λαμβάνει υπόψη ούτε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της αντιπολίτευσης για την επίλυση των προβλημάτων ενώ προσθέτει ότι ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα λάβει απάντηση για αυτην την απραξί από τους δημότες σε δύο χρόνια.

Ολόκληρη η δηλωση της κ. Αγγελάκη έχει ως εξής:

«Συμπληρώνονται ήδη δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής Χανίων. Ένα χρονικό διάστημα αδράνειας, απραξίας, χωρίς όραμα και σχεδιασμό για την ανάπτυξη του δήμου μας, με τα μεγάλα προβλήματα να περιμένουν άλυτα, παρά τις αντίθετες προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Βάμβουκα.

Απραξία σε όλους τους τομείς: κοινωνικό, πολιτιστικό, έργων και υποδομών,  

Αντί – ως όφειλε τόσους μήνες -  να σχεδιάζει , να οραματίζεται και να προγραμματίζει το μέλλον του Δήμου μας, «ροκανίζει»  από την αρχή της θητείας του το χρόνο, με κινήσεις εντυπωσιασμού και … αντιπερισπασμού  από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τα Χανιά μας, θεωρώντας ότι  οι  αλλαγές προσώπων όταν κάτι δεν πάει καλά, μπορούν να δράσουν αποπροσανατολιστικά.

Το αποτέλεσμα όμως, ακόμη το ίδιο.  Όσο και αν εμείς προσπαθούμε μέσα από προτάσεις και καταθέτοντας τους προβληματισμούς μας  να αλλάξουμε τη… ρότα, πιέζοντας  για την επίλυση των προβλημάτων και διεκδικώντας κάτι  περισσότερο για τον δήμο μας, οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις, με την έλλειψη συνεργασίας  πλέον με τους εργαζόμενους,  την τοπική κοινωνία και τους φορείς  να φτάνει στο αποκορύφωμα.

Δύο χρόνια χαμένα…. Και που ως φαίνεται έτσι θα συνεχίσουν και τα επόμενα, όπου ο κ. Βάμβουκας θα πάρει την απάντηση από τους δημότες μας».

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην αντιδήμαρχος,

πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ