Το ‘’Dj Battle of The Year’’ έρχεται για να αναδείξει τον δημοφιλέστερο Dj στην Κρήτη μέσα από έναν ξεχωριστό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο δημοφιλές Star Beach Park στην Χερσόνησο Κρήτης ! Συγκεκριμένα την Κυριακή 31 Ιουλίου και από τις 14:00 το μεσημέρι, 12 φιναλίστ οι οποίοι θα προκύψουν από Pre Contest στο Facebook θα κληθούν να αναμετρηθούν και να προσπαθήσουν μέσα σε 20 λεπτά να ξεσηκώσουν το κοινό αλλά και την Κριτική επιτροπή της οποίας η σύνθεση αναμένεται με αγωνία τις επόμενες ημέρες !

Μετά το τέλος κάθε εμφάνισης η δύναμη της αποδοχής του κοινού θα μετριέται με Decibel Meter και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή ! Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και ήδη σημειώνεται μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε γωνιά της Κρήτης με το Promo Video της εκδήλωσης να έχει σημειώσει χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες !

Άλλωστε ο νικητής θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση δίπλα σε Superstar Dj’s που φιλοξενεί φέτος το Star Beach αλλά και πολλά άλλα δώρα ! Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή ‘’Καλοκαίρι Στο Νότο’’, χορηγός της εκδήλωσης είναι η Heineken ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους !

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να μάθουν περισσότερα στο http://djbattle.kalokairistonoto.com !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook