«Καταστροφική» χαρακτήρισε την τηλεοπτική χρόνια που πέρασε η Ντέπυ Γκολεμά στην κάμερα του «Πολύ Μπλα Μπλα» και παράλληλα σχολίασε και το μέλλον όλων των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

«Τα μέσα ήταν μια τηλεοπτική φούσκα, η οποία φούσκωσε τα τελευταία 20 χρόνια και αυτή ήταν λογικό να σκάσει στα χέρια μας», είπε η γνωστή τηλεκριτικός.

Από το Star, αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ας μιλάει καλύτερα όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους ανθρώπους» ενώ για τη Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Λένε στο Star ότι η Λαμπίρη φέτος δεν τα πήγε καλά, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένα παιδί του Star. Παιδί του Star θεωρώ τη Λαμπίρη και όχι τη Μελέτη ή την Τατιάνα Στεφανίδου». Για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Σαν τηλεθεάτρια δεν θα έβλεπα ποτέ την εκπομπής της». Για το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου: «Ευχάριστα παιδιά, έξυπνα», αλλά και τις φήμες που ήθελαν τον Αιμίλιο Λιάτσο να αναλαμβάνει μεσημεριανή εκπομπή: «Επειδή έχω μιλήσει με τον Αιμίλιο, όντως το έχει βαρεθεί αυτό (σ.σ. την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων). Αν κάνει κάτι άλλο, θα το κάνει πιο αργά. Αν υπάρξει μεταφορά της Λαμπίρη θα καλυφθεί από νεαρά παιδιά. Ο Αιμίλιος ήθελε να κάνει σοβαρή μεσημεριανή εκπομπή».

Από τον ΑΝΤ1, όπως ήταν φυσικό, έκανε αναφορά στη διευρυμένη πρωινή ζώνη: «Η αξιοποίηση ενός ανθρώπου που πέρυσι τον ρήμαξαν, μιλάω για τον Χρήστο Φερεντίνο, μπορεί να δώσει κάτι», ενώ πρόσθεσε πως ο Γιώργος Παπαδάκης μάλλον δεν θα εμφανίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, «αλλά θα έχει τη συνολική ευθύνη». Επίσης, αναφέρθηκε στον Θανάση Πάτρα και τη Νάντια Μπουλέ: «Σε άλλες εποχές δεν νομίζω ότι θα έκαναν εκπομπή». Για τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο: «Κάηκαν πολύ γρήγορα αυτά τα παιδιά κι αυτό είναι ένα μάθημα για το πόσο γρήγορα μπορεί να σε κάψει η τηλεόραση». Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η Βίκυ Καγιά: «Πολλές φορές έχει πετάξει κοτσάνες». Για το Dancing with the Stars Daily είχε πει: «Αυτό πριν βγει είχα μιλήσει στον Γιάννη τον Λάτσιο και του είχα πει “τι την θέλεις αυτή την εκπομπή;!, δεν έχει λόγο ύπαρξης!”». Φυσικά υπήρξε αναφορά και στους Ράδιο Αρβύλα: «Είναι μια τρελή παρέα που την γουστάρω».

Από το Mega, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Ήταν ένα νέο ζευγάρι, ήταν σε ένα “μαγαζί” που έχει παράδοση και είναι πρώτο κι εμένα να με βάλεις εκεί πρώτη θα πάω! Εμένα η Φαίη είναι ένα παιδί που το συμπαθώ και μου έχει φερθεί καλά. Ο Γιώργος είναι λίγο τρελούτσικος». Επιεικής ήταν και με τη Μαρία Μπεκατώρου: «Μια χαρά το κοριτσάκι. Άρπαξε μια ευκαιρία από τα μαλλιά. Γιατί να μην το κάνει, εδώ το κάνει η Μανωλίδου;!».

Τέλος, από τον Alpha, έκανε αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη: «Φρόντισε προ κρίσεως να υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Η χρονιά δεν ήταν εξαιρετικά καλή. Μπορεί να ήταν κι ερωτευμένη…». Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Έχει υπογράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και ξέρω ότι θα κάνει και άλλα στην τηλεόραση». Τέλος μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού: «Είναι ένα παιδί για το οποίο ηθικά δεν θα πω καμία κακή κουβέντα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το παλεύουν με δεδομένο τις καταστάσεις που περνούν στον Alpha…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook