Το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα έστειλαν τα παιδιά της Ακαδημίας του Πλατανιά στο περιθώριο της γιορτής για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Οι αθλητές των τμημάτων υποδομής των "ερυθρόλευκων" μέσω γραπτού μηνύματος κάνουν λόγο για την ευγενή άμιλλα, για τη βασική τους υποχρέωση, το σχολείο και πως πρέπει να συνδυάζονται αθλητισμός και μάθηση, για τον σεβασμό στον αντίπαλο και για την απόλαυση του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα απευθύνουν παράκληση στους μεγάλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να το κάνουν καλύτερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά για τη γιορτή και το μήνυμα των παιδιών της Ακαδημίας:

Η Ακαδημία του Α.Ο. Πλατανιά γιόρτασε το φινάλε της φετινής σεζόν με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να στέλνουν ένα μεγάλο και ξεχωριστό μήνυμα για να γίνει καλύτερο το άθλημα που πάνω από όλα τους κάνει να αισθάνονται όμορφα.

“Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ολοι μας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, γιατί και φέτος καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την συμμετοχή μας στις προπονήσεις και στους αγώνες. Πάντα με κριτήριο και σκοπό μας την ευγενή άμιλλα, την διασκέδασή μας και την απόλαυση του να παίζουμε ποδόσφαιρο με τους συμπαίκτες – φίλους μας. Ολα αυτά χωρίς να παραμελούμε την βασική μας υποχρέωση που είναι το σχολείο, αφού αθλητισμός και μάθηση πρέπει να συνδυάζονται. Οπως το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο οι συμπαίκτες μας Κωνσταντής Τζολάκης, Στράτος Μαρκαντωνάκης, Στέφανος Αλιφιεράκης, Στέλιος Λουράκης, Κωνσταντίνος Βαρουξάκης και Γιάννης Μαλιχούτης, τους οποίους έχουμε ως παράδειγμα.

Εμείς οι παίκτες της Ακαδημίας του Α.Ο. Πλατανιά ευχαριστούμε τους προπονητές μας για την καλοσύνη τους, για όλα όσα μας δίδαξαν και κυρίως που μας έμαθαν να είμαστε πάνω από όλα σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους γονείς μας για την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Ευχαριστούμε την ομάδα μας, τον Πλατανιά, για τις στιγμές που μας χάρισε φέτος και για την χαρά που μας δίνουν οι παίκτες, όταν μπαίνουμε μαζί τους στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της Super League.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.

Υ.Γ. Θέλουμε να απευθύνουμε και μια παράκληση στους μεγάλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: Οφείλετε να το κάνετε καλύτερο, γιατί για εμάς είναι μια ευχάριστη διέξοδος στον ελεύθερο χρόνο μας. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, ασχοληθείτε, λοιπόν, πραγματικό μόνο με τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”.

Δείτε τις φωτογραφίες από την γιορτή λήξης της Ακαδημίας Α.Ο. Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε στον Υπαίθριο Πολυχώρο «Platanias Exhibition Center», στον Πλατανιά.