Ποιος δεν θυμάται το σέξι κρητικό αγρότη που είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του στις διαδηλώσεις των αγροτών στην Αθήνα; Ο λόγος για τον Στάθη Στιβακτάκη που είπε το ναι και θα πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ!

Τo concept της διαφήμισης θέλει τον Στιβακτάκη να σπάει παξιμάδια, να πίνει ρακές και να γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες. Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου που συμπρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό, ανέβασε φωτογραφίες από τα backstage γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός μάλιστα μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την γνωριμία της με τον Στάθη Στιβακτάκη: «Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».

«Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι’ αυτό επελέγη και γι’ αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός», καταλήγει η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook