Χθες το πρωί ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμοργού από ιδιώτη, ότι αγνοείται η 16χρονη κόρη του, από το βράδυ της Τρίτης, ενώ σύμφωνα με δήλωση του θεωρεί ότι ίσως έχει πέσει θύμα απαγωγής από τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή με ΙΧ όχημα, δίχως να γνωρίζει περαιτέρω στοιχεία των ατόμων και του οχήματος.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Αμοργού και παράλληλα ενημερώθηκε το πλοίο «BLUE STAR PAROS», το οποίο είχε αποπλεύσει χθες το πρωί από Αμοργό με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, προς αναζήτηση της 16χρονης και του προαναφερομένου οχήματος.

Κατά τον κατάπλου του «BLUE STAR PAROS», μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκε από προσωπικό του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, η 16χρονη, η οποία παρέμεινε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας για προστατευτική φύλαξη και στη συνέχεια παραδόθηκε σε οικείους της.

Επίσης εντοπίστηκε και το ΙΧ όχημα με δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και πρόκειται να προσαχθούν στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook