Αφαίρεσε, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα από δωμάτια ξενοδοχείων

Συνελήφθη, σήμερα σΣε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από τον 35χρονο.

Κατά τον χρόνο του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος την 19.07.2016 είχε αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου σε περιοχή των Χανίων τα εν λόγω αντικείμενα.

Από την συνεχιζόμενη και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει ακόμα έξι κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.