Στις 8 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης – μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στην Στοκχόλμη Σουηδίας στις 19-24 Ιουλίου – είναι η δική μας Αγγελική Αλεξάκη αθλήτρια του «ΚΑΛΛΕΡΓΕΙΟΣ Α.Ο.»

Σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία που στην 9η θέση κατατάχθηκε η περσινή 1η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σουηδέζα Denise Sabina Makot.
Η Αγγελική δήλωσε: «Η εμπειρία ήταν καταπληκτική. Χάρηκα τον συναγωνισμό με πολύ σπουδαίες αθλήτριες. Το αποτέλεσμα είναι κίνητρο και βάζω στόχο το Παγκόσμιο που θα γίνει στην Γεωργία στα μέσα του Σεπτέμβρη.»  

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ.Δεσκουλίδης Παράσχος δήλωσε: «Η εμφάνιση της Αγγελικής ήταν εξαιρετική. Ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε τόσο σπουδαίους, με υψηλό επίπεδο αγώνες και κατάφερε να διακριθεί. Η 8η θέση είναι σημαντική τόσο αγωνιστικά όσο και για την πορεία της  στις σπουδές, μιας και η Αγγελική εκτός από καλή αθλήτρια είναι και άριστη μαθήτρια. Η εμπειρία που απέκτησε είναι παρακαταθήκη για μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διάκριση αποφέρει 30% μόρια για την εισαγωγή της αθλήτριας στα ΤΕΦΑΑ και 15% για όλες τις υπόλοιπες ανώτατες και ανώτερες σχολές. 

Συγχαρητήρια στην Αγγελική και με το καλό στο Παγκόσμιο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook