Όπως τόνισε ο Γιώργος Βρέντζος η μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στην Γ εθνική.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε έστω και ανεπίσημα την προετοιμασία του την Δευτέρα και την Τετάρτη στις 19:00 στο Μαρτινέγκο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» ανοικτή συγκέντρωση και ο Αγιασμός.

«Δίνουμε ραντεβού με όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες στο σπίτι μας, όπου θα ξεκινήσει συμβολικά η προσπάθεια της επιστροφής του Εργοτέλη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι»… τρέχουν και τα μεταγραφικά τους ζητήματα και ο Γιώργος Βρέντζος, λίγο μετά την άφιξη του Λεάλ στο Ηράκλειο, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για την απόκτηση ακόμα 4-6 παικτών πρώτης γραμμής που θα κάνουν την διαφορά στην Γ εθνική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Εργοτέλης θα κινηθεί τις επόμενες μέρες για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενός κεντρικού μέσου (που θα παίζει και ως οκτάρι), ενός τερματοφύλακα, ενός φορ, ενός αριστερού μπακ και ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook