Αντιπροσωπεία από το κολλέγιο εκπαίδευσης στελεχών υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ταϋλάνδης,  αποτελούμενη από 21 άτομα και συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας της Ταϋλάνδης, επισκέφθηκαν χθες το πρωί το ΠαΓΝΗ και την 7η ΥΠΕ Κρήτης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιούν στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Κατά την επίσκεψη της αρχικά στο ΠΑΓΝΗ, η αντιπροσωπεία των Ταϊλανδών ενημερώθηκε από τη Διοίκηση και στελέχη του νοσοκομείου για τη λειτουργία και το έργο της τριτοβάθμιας υγειονομικής μονάδας.

Στην συνέχεια, στις 11.30 το πρωί η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, όπου έγινε δεκτή από τη Διοίκηση της.

Στην συνάντηση που ακολούθησε η αντιπροσωπεία των Ταϊλανδών  και ο Γ.Γ. του Υπουργείου, ενημερώθηκαν από  τον Υποδιοικητή 7ης ΥΠΕ, κ. Στέλιο Δημητρακόπουλο και στελέχη της υπηρεσίας για την υγειονομική περίθαλψη και τη διοικητική οργάνωση σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης σημαντική ήταν η ανταλλαγή απόψεων ως προς τον τομέα της διαχείρισης και αντιμετώπισης κρίσεων στο Σύστημα Υγείας των δύο χωρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και στις δύο πλευρές.