Στον ΟΦΗ περίμεναν τον Έλτον Καλέ από τις αρχές της εβδομάδας και παρότι τα εισιτήρια είχαν βγει ώστε ο Βραζιλιάνος να έρθει στο Ηράκλειο, εκείνος δεν έδωσε σημεία ζωής.

Και η πραγματικότητα είναι πως το θέμα του δεξιού εξτρέμ έχει ένα ενδιαφέρον καθώς πριν ξεκινήσει η σεζόν, το δικό του θέμα ήταν σε εκκρεμότητα.

Στην συνέχεια, επιβεβαίωσαν από τον ΟΦΗ ότι ο Καλέ θα έρθει και πράγματι επιβεβαιωνόταν από το περιβάλλον του παίκτη ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, η συμφωνία ΟΦΗ – Καλέ ήταν επιβεβαιωμένη από τον προηγούμενο Γενάρη ώστε να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος και τη νέα χρονιά ωστόσο φαίνεται ότι κάτι έχει άλλαξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Άλλωστε, είχε φανεί από την περίεργη διαρροή περί «ενδιαφέροντος ομάδας από την Παραγουάη», ότι ο Έλτον Καλέ έψαχνε τρόπο ώστε να πιέσει για ένα καλύτερο συμβόλαιο με αφορμή και την άνοδο του ΟΦΗ στην Football League.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Καλέ θα είναι στο Ηράκλειο την Δευτέρα, ξαφνικά τα ίχνη του εξαφανίστηκαν με τον ίδιο να αγνοείται. Στον ΟΦΗ ήδη κινούνται για την εύρεση του αντικαταστάτη του και όπως τονίζουν ασφαλείς πηγές «θα βρούμε καλύτερο από τον Καλέ».

Ήδη, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ που προέρχεται από την Λατινική Αμερική και για τον οποίο λέγεται ότι έχει προϋπηρεσία από το ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook