Ακόμη και φίδια σέρνονταν μέσα στους χώρους ενός παράνομου παρασκευαστηρίου φρουτοσαλατών που εντόπισε η Δημοτική Αστυνομία σε ένα εγκαταλελειμμένο κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου! Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασκευάζονταν σκευάσματα τα οποία πουλιόνταν σε ανυποψίαστους λουόμενους στην παραλία, ήταν κυριολεκτικά άθλιες!

Εκτός από τα ερπετά όπως αναφέρει το protothema.gr, οι δημοτικοί αστυνομικοί αντίκρισαν εμβρόντητοι ποντίκια να κόβουν βόλτες ολόγυρα στο χώρο που ήταν γεμάτος περιττώματα και κατσαρίδες! Ωστόσο, οι αδίστακτοι έμποροι που χρησιμοποιούσαν τον εντελώς ακατάλληλο χώρο για την παραγωγή φρουτοσαλατών, είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.

Οι ιδιοκτήτες των μπαρ και των κέντρων διασκέδασης της περιοχής είχαν ενημερώσει εδώ και ένα μήνα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, αλλά το Υγειονομικό δεν επενέβη έγκαιρα λόγω της έλλειψης προσωπικού και του μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων που πρέπει να ελέγχει σε όλη τη Ζάκυνθο, οι οποίες ξεπερνούν τις 5.000. Πάντως, τώρα μπήκε στην έρευνα και η τοπική Αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook