Οι συχνές επισκέψεις μιας 38χρονης πελάτισσας για μανικιούρ και πεντικιούρ σε κεντρικό ινστιτούτο αισθητικής της Λιβαδειάς, δεν γίνονταν μόνο για λόγους κοκεταρίας. Όπως αποδείχθηκε, τα χέρια της ήταν μακρύτερα από τα νύχια που της έφτιαχναν, καθώς έβρισκε πάντα την ευκαιρία να τα χώσει στην τσάντα της ιδιοκτήτριας!

Η αισθητικός σύμφωνα με το protothema.gr ανακάλυπτε κάθε τόσο ότι τα χρήματα έκαναν «φτερά» μέσα από την τσάντα της που ήταν κρεμασμένη στο χώρο υποδοχής και μελέτησε προσεκτικά την ατζέντα με τα ραντεβού της για να εξακριβώσει ποιες πελάτισσες βρίσκονταν εκεί τις ώρες που γίνονταν οι κλοπές. Όταν διαπίστωσε ότι κοινή συνισταμένη όλων των περιπτώσεων ήταν η 38χρονη, κατέφυγε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Στο επόμενο ραντεβού με την ύποπτη πελάτισσα, η αισθητικός είχε στην τσάντα της 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Έτσι, μόλις η 38χρονη βγήκε από το ινστιτούτο, την σταμάτησαν οι αστυνομικοί που βρήκαν πάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Έτσι, η «μακρυχέρα» πελάτισσα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε «σουφρώσει» συνολικά 8.000 ευρώ από την ιδιοκτήτρια και πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook