Σε συνεργασία με τους συνοριοφύλακες, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν ύποπτα μέσα στα ξημερώματα

«Κόκκινο» στην ελληνοαλβανική συνεργασία για την μεταφορά ενός μεγάλου φορτίου χασίς από την γειτονική χώρα στο ελληνικό έδαφος άναψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που εντόπισαν τους μεταφορείς στην περιοχή Ελεύθερο της Κόνιτσας.

Σε συνεργασία με τους συνοριοφύλακες, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν ύποπτα μέσα στα ξημερώματα, ερεύνησαν το πορτ μπαγκάζ του και βρήκαν μέσα δύο ταξιδιωτικούς σάκους στους οποίους υπήρχαν δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 500 γραμμαρίων. Ο  25χρονος Αλβανός που το οδηγούσε συνελήφθη.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 25 χρόνων, που λειτουργούσαν ως προπομποί του αλλοδαπού για να τον προειδοποιούν για τυχόν μπλόκα. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά με τα οποία επικοινωνούσαν οι δράστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook