Στο Ηρακλειο βρεθηκε ενας απο τους πιο σκληροτραχηλους fighters των τελευταιων δεκαετιων.

Ο Gago Drago, ένας αθλητής παγκοσμίου φήμης, όπου έχει αγωνιστεί με πληθώρα κορυφαίων αθλητών όπως οι Ζαμπιδης,  Buakaw , Masato, Kraus, Diender, Souwer, Sato, Kyshenko, Ristie, Batu.

Η Σχολη Fight Academy Crete, του Μιχαλη Κουγιουμιτζακη, φιλοξενησε τον Αρμενιο kickboxer απο την Αλκμααρ, σε ενα σεμιναριο, που θα συζητιεται χρονια! Περισσοτεροι απο 50 αθλητες του kick boxing στο Ηρακλειο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να “κλέψουν” κάτι από τις αριστες τεχνικές και τις ικανότητες του εξαιρετικού αθλητή από την Αρμενία. 

Απο το 2002 εως τον Φεβρουαριο του 2006 ηταν αηττητος. Το κοκκινο πανι για τους αντιπαλους του, πιυ κανεις δεν μπορουσε να τον κερδισει. 

Ο Faldir Chahbari ηταν ο μαχητης, που σταματησε το νικηφορο σερι του Gago κατα της διαρκεια μιας WFCA εκδηλωση στην Ολλανδια, στις 5 Φεβρουαριου του 2006. Ο Gago το 2006 εκανε το ντεμπουτο του στο Κ1 World Max 2006 Παγκοσμιο Τουρνουα open,  οπου κ μπορεσε να αναδειχθει ενας απο τους 8 καλυτερους μαχητες του Κ1 στον πλανητη. 

Ο Drago εχει αγαπηθει απο τους οπαδους του για το πολυ επιθετικο υφος του. Κινειται παντα προς τον αντιπαλο κ πιεζει με εναν δικο του μοναδικο τροπο.. Ειναι γνωστος για τους συνδυασμους της γροθιας του κ τις απροβλεπτες τεχνικες στις κλοτσιες κ το ακρως επιθετικο στυλ του στις μαχες μεσα στο ρινγκ. Τεχνικες που προσπαθησε με εναν ιδιαιτερο τροπο να μεταδωσει στους φιλους κ αθλητες του kick boxing της Κρητης. 

Χειροκροτηθηκε κ αγαπηθηκε απο τους Κρητικους αθλητες, ενω ο ιδιος εδωσε την υποσχεση οτι θα επισκεφτει συντομα και παλι το νησι

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook