Οι «κιτρινόμαυροι» την Παρασκευή το πρωί ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους και το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσουν από το Ηράκλειο με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο του Γκάρντενερ όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της κρητικής ομάδας με τον Εργοτέλη να επιστρέφει στις 7 Αυγούστου από την Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα η αναχώρηση από το Ηράκλειο για την Αθήνα από το αεροδρόμιο έχει προγραμματιστεί στις 6.45 το πρωί . Στη συνέχεια η αποστολή του Εργοτέλη θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από τα Σπάτα με προορισμό το αεροδρόμιο του Ντύσελντορφ. Από την γερμανική πόλη η αποστολή του Εργοτέλη θα μεταβεί οδικός στο Αθλητικό Κέντρο του Γκάρντενερ όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Overbosch».

Στην αποστολή του Εργοτέλη μετέχουν συνολικά 28 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Γιαλούσης, Πίρσον, Χίμπλιγκερ, Γ. Δερμιτζάκης, Αθανασίου, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Γιοβάνοβιτς, Κανδηλάκης, Σαρρής, Μπέτο, Βίσιο, Τζανακάκης, Κυριακίδης, Πρωτογεράκης, Καβουσάκης, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Ευαγγέλου, Χαντί, Μπρούνο- Χαλκιαδάκης, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Κατσικοκέρης.

Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Σουλτάτος ενώ την αποστολή του τεχνικού τιμ αποτελούν τα παρακάτω πρόσωπα : Σταύρος Λαμπράκης (Γενικός Αρχηγός), Νίκος Καραγεωργίου (Προπονητής), Γιάννης Ισπυρλίδης (Βοηθός προπονητή – Γυμναστής), Γιώργος Κετικίδης (Βοηθός προπονητή – Γυμναστής), Μιχάλης Ξημεράκης (Προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκος Ανδρουλάκης (Γιατρός), Κώστας Παπουτσάκης (Φυσιοθεραπευτής), Διονύσης Λούκας (Φυσιοθεραπευτής), Ζαφείρης Λατσούδης (Σκάουτερ), Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ (Φροντιστής), Διονύσης Κούρτης (Φροντιστής).

Τα φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους

Ο Εργοτέλης θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια επί Ολλανδικού εδάφους με αρκετά δυνατούς αντιπάλους. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 24 Ιουλίου με την Ουτρέχτη (Α΄κατηγορία Ολλανδίας), στη συνέχεια η κρητική ομάδα θα παίξει στις 27 Ιουλίου με την Τουρκική Σαμπσουνσπόρ και στις 30 Ιουλίου με την Ολλανδική Ντε Γκράαφτσαπ (Α΄Κατηγορία). Στις 31 Ιουλίου οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν κόντρα στην Άαλκμαρ (Α΄κατηγορία Ολλανδίας), ενώ στις 3 Αυγούστου θα γίνει φιλικό παιχνίδι με μία ομάδα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποια θα είναι. Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους θα το δώσει ο Εργοτέλης στις 6 Αυγούστου με την δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook