Ο Κώστας Μανωλάς, που φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά τη σεζόν 2013-2014, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, αφού ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και μετά την παρουσία του σε Θρασύβουλο, Α.Ο. Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό θα φορέσει τη φανέλα του “δικεφάλου”, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Στέλιου και του ξαδέρφου του Κώστα, που πλέον αγωνίζεται με επιτυχία στη Ρόμα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και του στόπερ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Εχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ηρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με «βαραίνει» το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook