Απόλυτα προσγειωμένος πάρα την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο 53χρονος τεχνικός στην τοποθέτηση του τόνισε : ««Κάναμε ένα πρώτο βήμα για το στόχο που έχουμε και τίποτα παραπάω. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίσουμε όμως και να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο μπροστά μας για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που είναι η θέση του και του αξίζει να είναι.

Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν όλη η χρονιά για εμάς και δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά η διάθεση, το πάθος και η πίστη από όλα τα παιδιά ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και κυρίως την κόπωση. Από αύριο και πάλι δουλειά και σκέψη για τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Δεν έχει κριθεί τίποτα και συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Είχαμε να κάνουμε προπόνηση από τις 28 Ιουνίου, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να καταθέσουμε τη ψυχή μας και με μια προπόνηση να έρθουμε να παίξουμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πήραμε μια δίκαιη νίκη πέρα ως πέρα.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή λειτουργία στα αποδυτήρια και αυτό είναι το όπλο μας, όσοι παίζουν από ένα έως εκατόν ένα λεπτό να τα δίνουν όλα. Δεν μας αξίζει όμως να πανηγυρίσουμε ότι ο ΟΦΗ ανεβαίνει στην Α’ Εθνική. Οι συνθήκες που παίξαμε ήταν απαράδεκτες, ούτε για ζώα δεν ήταν… και τα ζώα τα προσέχουν.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθειά του και στο τέλος θα τους κάνουμε όλους υπερήφανους. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου που είχαν όλα τα στοιχεία για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Το πέναλτι έκρινε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Παπακώστας στη συνέντευξη τύπου υπογράμμισε ότι η φάση του πέναλτι και του τέρματος που σημείωσε ο Κάλαϊτζιτς ήταν και το στοιχείο που έκρινε τον αγώνα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας τόνισε : «Συγχαρητήρια στον  ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο για την επιτυχία τους. Για εμάς δεν ήταν καλό αυτό το σκορ στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία.  Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα όσο ήμασταν με 11 παίκτες, ενώ  ήρθε και η φάση του πέναλτι και της αποβολής.

Το επόμενο διάστημα με δέκα παίκτες ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι, κάναμε φάσεις, χωρίς όμως να βάλουμε γκολ για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που δεν είναι καθόλου καλό. Αυτή η διαδικασία είναι μετά από 12 μήνες αγωνιστικής δράσης. Δεν ήταν καλός ο Ναπολεόνι, βρέθηκε και σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου που κριτήριο του ήταν το γκολ, προσπαθήσαμε αλά δεν είχαμε τα τελειώματα που έπρεπε για να βάλουμε γκολ. Υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια και κοιτάμε το επόμενο.

Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά, ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός και η φάση του πέναλτι και της αποβολής ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το βάρος στους ποδοσφαιριστές που είναι τόσο καιρό στα γήπεδα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους τους παίκτες.  Η ομάδα μας δεν προβλημάτισε όσο ήταν με δέκα, αντίθετα έγινε όσο ήταν με έντεκα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με δύο καλές ομάδες».

O αρχηγός του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου επισήμανε : «Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αρμόδιους που όρισαν αυτά τα παιχνίδια και μας σκέφτηκαν τόσο εμάς, όσο και τη σωματική μας ακεραιότητα Πριν δυο μέρες ήμασταν στις παραλίες και σήμερα μας φώναξαν να δώσουμε αγώνες. Είμαι περήφανος για όλους μας και ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε σώοι από το γήπεδο».

Από πλευρά του Λεβαδειακού μίλησε ο Θεόδωρος Τριποτσέρης, ο οποίος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, εμείς δεν μπήκαμε καλά, είχαμε περισσότερες προπονήσεις από τον ΟΦΗ, αλλά δεν το δείξαμε στο πρώτο μέρος, παρά μόνο στην επανάληψη όπου κάναμε φάσεις και προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρουμε. Έχουμε τώρα άλλα πέντε παιχνίδια και θα περιμένουμε για το καλύτερο». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook