Έξαλλη έγινε η Paris Hilton σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο ABC και στον δημοσιογράφο Dan Harris. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής είχε διάθεση για καυστικές και ολίγον προκλητικές ερωτήσεις θέλοντας να στριμώξει την 30χρονη celebrity και όπως φαίνεται, τα κατάφερε μια χαρά.

Έτσι ξεκίνησε ρωτώντας την: «Ανησυχείς όταν άνθρωποι που έχουν ακολουθήσει τα βήματά σου, όπως η Kim Kardashian , σε υποσκιάζουν;» παίρνοντας την ήρεμη απάντηση από την Paris: «Όχι, καθόλου.» Με την επόμενη ερώτηση, όμως, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται άβολα: «Έχει γίνει λόγος για τις χαμηλές τηλεθεάσεις του show σου, σε έχει αναστατώσει αυτό;», για να δώσει και πάλι η Paris μονολεκτική αρνητική απάντηση.

Η επόμενη ερώτηση όμως ήταν και το τελικό χτύπημα που οδήγησε την Paris στην έξοδο του studio: «Ανησυχείς ποτέ για το αν έχεις πλέον ξεπεραστεί;» Η διάσημη κληρονόμος χαμογέλασε αμήχανα χωρίς να απαντήσει και ενώ ο παρουσιαστής την ρωτούσε εάν θέλει να τελειώσουν την συνέντευξη η ίδια ήδη αποχωρούσε από το πλατό λέγοντας στον υπεύθυνο τύπου πως τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν δεν θέλει να δει το φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς γι\’ αυτήν, δεν την άκουσαν!

Δείτε το βίντεο…

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook