Επίσκεψη στον κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου με επικεφαλής τον Γραμματέα Μιχάλη Καρακατσάνη. 

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν το μέλος της Ν.Ε Μαριεύα Αγγελάκη και τα μέλη της ΚΠΕ Μπουνάκης Νίκος και Βαρδαβάς Κώστας. 

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Πλίακα, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη φετινή κίνηση του αεροδρόμιου, αλλά κυρίως, ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Αερολιμένα. 

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την άποψη ότι το Αεροδρόμιο Ηρακλείου παίζει ένα σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την ανάπτυξη του Ηρακλείου αλλά ολόκληρης της Κρήτης και είναι απαραίτητη η συνεχής αναβάθμιση του.

 Ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση των εγκαταστάσεων του Αεροδρομίου  έχουν  αργήσει.

Τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του Αεροδρομίου θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, και ανεξάρτητα από την δημιουργία του Νέου Αεροδρομίου  στο Καστέλι.

Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες σε συντονισμό με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα που θα βελτιώσουν την λειτουργία του αερολιμένα και τις υπηρεσίες που πρέπει να παρέχοντα σε ένα προορισμό σαν το Ηράκλειο και την Κρήτη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook