Την οργή και την αγανάκτηση τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων της Νάξου έχουν προκαλέσει τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος Ελλήνων και ξένων παραθεριστών στην παραλία Χαβάη του Αλυκού! Οι άγνωστοι δράστες πετούν πέτρες και φωτοβολίδες (!) κατά των λουόμενων, ενώ κλέβουν και καταστρέφουν τα προσωπικά τους αντικείμενα!

Σύμφωνα με το protothema.gr η περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει το μπαράζ των επιθέσεων που ξεκίνησε με επιθέσεις τροχόσπιτα πριν από ένα μήνα και συνεχίστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν οι άγνωστοι εισβολείς εφόρμησαν στην παραλία και ξήλωσαν γύρω στις δέκα τέντες που είχαν τοποθετήσει για τον ήλιο ξένοι τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή εδώ και 20 χρόνια!

Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, όταν δυο παραθεριστές που κοιμόντουσαν στην παραλία έγιναν στόχοι… βομβαρδισμού με φωτοβολίδες και δυναμιτάκια! Οι δράστες έσκισαν με μαχαίρια τα ρούχα και τις πετσέτες των άτυχων τουριστών, κατέστρεψαν τα κασετόφωνα και τις ψάθες και έκλεψαν μια τέντα, ενώ έφυγαν βρίζοντας χυδαία και απειλώντας! Για τα ακραία φαινόμενα βίας που παίρνουν εγκληματικές διαστάσεις, έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατ’ αγνώστων τους οποίους αναζητά η τοπική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook