Μια ανάσα από την απόκτηση ενός από τους καλύτερους σκόρερ τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. 
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την μεταγραφή του 28χρονου Ελληνοκύπριου γκάρντ (γεννηθείς 30/7/1983) Ανδρέα Σιζόπουλου (Ύψος 1,93) που την Παρασκευή έμεινε ελεύθερος από τον Πανερυθραϊκό. 
Ο Σιζόπουλος που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ για τον Πανερυθραϊκό στην Α2 κατηγορία πετυχαίνοντας 431 πόντους με μέσο όρο 14,9 πόντους ανά παιχνίδι σχεδόν τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και αν δεν στραβώσει κάτι ίσως ανακοινωθεί η απόκτηση του μέχρι την Δευτέρα. 
Ο Ελληνοκύπριος γκάρντ που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 2 και 3 μετράει πάνω από 30 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κύπρου , τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας φορώντας τις φανέλες του I.C.B.S , του Αρκαδικού και πέρυσι του Πανερυθραϊκού ενώ έχει περάσει επίσης για τρία χρόνια από το ΑΠΟΕΛ, έχει παίξει στη Γ΄ Εθνική με τις φανέλες του Παπάγου, της Α.Ε.Κ.Τ και του Μίλωνα ενώ έχει κερδίσει και μία άνοδο από την Β΄ Εθνική στην Α2 κατηγορία με την Νήαρ Ήστ. 
Σε αντίθεση με τον Σιζόπουλο που είναι μια ανάσα από την μετακίνηση του στον ΟΦΗ ο Θανάσης Σουφλιάς όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΟΦΗ αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει σε ομάδα του Κυπριακού πρωταθλήματος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook